Fullførte oppdrag – KIS OFFSHORE AS

KIS Offshore
KIS OFFSHORE AS utfører reparasjoner og overhalinger av alle typer løfteutstyr. Vi har en lang historie for å utføre inspeksjoner og reparasjoner både on-, og offshore.

Alt løfteutstyr er konstruert for en bestemt levetid. Når du kommer til slutten av den levetiden, eller at andre forhold som krever en spesiell vurdering. Trengs det en grundig inspeksjon og overhaling/erstatting av kritiske komponenter. Som da sikrer en lengre levetid, til en mye lavere kostnad enn ved utskiftning av løfteutstyret.

KIS OFFSHORE AS, har i den siste tiden fullført flere store og små oppdrag for våre kunder. Det er komplette overhalinger av forskjellige type kraner og vinsjer, for å nevne noen.

Noen av prosjektene har nettopp rullet ut av verkstedet vårt på Hylkje, Bergen. Skinnende blanke, flotte, og klare for nye utfordringer!

Vi legger alltid ned mye engasjement og krefter i våre prosjekter. Og er levende opptatt av å kunne forbedre det vi jobber med. Se løsninger som gir lengre levetid på kranen, vinsjen, eller hva det er som står på planen.

KIS OFFSHORE AS leverer kvalitet – «den beste kundeopplevelsen!»

Vi ønsker med dette å takke våre kunder for oppdragene, og ser frem mot flere spennende prosjekter i fremtiden.

Her viser vi stolt frem noen før-, og etterbilder av overhalingene.
CP
DFMA
GLW