KIS ØST AS avdeling Toten søker etter krantekniker / servicetekniker

KIS Gruppen er markedsleder innen kontroll og vedlikehold av kraner og løfteutstyr samt industriell opplæring. Vi er etablert på 24 steder i Norge og 5 steder i Nederland. Gruppen har ca. 450 ansatte og omsetter for ca. 800 mill. NOK.
KIS ØST AS Avd Toten dekker området Innlandet og vi har kontor og verksted i Hunndalen ved Gjøvik. Avdelingen består i dag av 14 ansatte.

Ønsket bakgrunn:
Elektro, automasjon eller mekaniker. Gjerne bransjeerfaring, eller kontrollør innen sakkyndig kontroll av arbeidsutstyr. Evne til å jobbe strukturert og selvstendig med utførelse, og som kundens rådgiver i fagrelaterte spørsmål. Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Arbeidsoppgaver:
Stillingen omfatter varierte og utfordrende arbeidsoppgaver som: Sakkyndig kontroll, sertifisering, reparasjoner, vedlikehold, ombygninger, kunderådgivning og service på ulike kraner, lifter, maskiner og løfteredskap ute hos våre kunder.
Opplæring: Nødvendig opplæring vil bli gitt i fadderordning og i KIS skolen. Vi tilbyr selvstendige og utfordrende oppgaver i et positivt miljø. Vi har serviceverksted i Hunndalen, men arbeidet foregår i stor utstrekning ute hos kunde.

Vi tilbyr:
– Selvstendig og utfordrende oppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling
– Opplæring i kranfaget og sakkyndig kontroll
– Servicebil
– Sterkt fagmiljø med gode kollegaer
– Ansettelse i et firma med solid økonomi
– Gode lønns- og arbeidsbetingelser

For opplysninger om stillingen kontakt:
Serviceleder Frode Nilsen på tlf 992 49 432 eller avdelingsleder Tore Næss tlf 958 87 292.