KIS ØST AS avd. Oslo søker 4 nye kranteknikere

KIS gruppen er markedsledende innen kontroll og vedlikehold av kraner og løfteutstyr samt industriell opplæring. Vi er etablert på 21 steder i Norge, har 250 ansatte og omsetter for 500 mill. NOK. KIS gruppen er bl.a. distriktsrepresentant for DEMANOR AS med sitt omfattende produktprogram fra DEMAG, og servicepartner for BERGEN HYDRAULIC AS som representerer Palfinger marine kraner.
KIS ØST AS betjener det sentrale østlandsområdet fra avdelingene i Drammen, Oslo og Toten. Vår avdeling i Oslo dekker området Stor-Oslo og har kontor og verksted i Strømsveien på Alnabru. KIS ØST AS avd. Oslo har pr. i dag 17 ansatte

KIS ØST AS er i sterk vekst og er derfor på jakt etter 4 nye engasjerte kranteknikere til vår avdeling i Oslo.
Er du serviceinnstilt, selvstendig og liker kundekontakt?
Søk en av våre ledige stillinger.

Vi søker:
Kranteknikere
Vi ser etter deg med fagbrev som eksempelvis elektriker, automatiker eller mekaniker. Du er serviceinnstilt, har evne til å jobbe systematisk og selvstendig, har gode samarbeidsegenskaper og god ordenssans. Du er utadvendt med god serviceinnstilling. Praktiker, strukturert, liker kundekontakt og har interesse for vårt arbeide.Gode norsk kunnskaper muntlig og skriftlig er et krav.

Arbeidsoppgaver:
Arbeidet består i varierte og utfordrende oppdrag som: årskontroll, sertifisering, reparasjoner, oppgraderinger, ombygginger og service på ulike kraner, lifter, løfteredskap og masseforflytningsutstyr ute hos våre kunder.

Vi tilbyr:
• Selvstendige og utfordrende oppgaver med muligheter til faglig og personlig utvikling i et positivt og markedsorientert miljø
• Opplæring
• Servicebil
• Gode lønns- og arbeidsbetingelserNærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Daglig leder: Karstein Eirik Svartangen – Mob: 480 90 000

Skriftlig søknad med CV sendes senest innen 10/11-2018.
Vær raskt ute, da søkere vurderes fortløpende.