KIS ØST AS søker 15 nye kranteknikere

KIS ØST AS er i sterk vekst og er derfor på jakt etter hele 15 engasjerte kranteknikere til våre avdelinger i Drammen, Oslo og Toten. Er du serviceinnstilt, selvstendig og liker kundekontakt? Søk en av våre ledige stillinger.

KIS gruppen er markedsledende innen kontroll og vedlikehold av kraner og løfteutstyr samt industriell opplæring. Vi er etablert på 21 steder i Norge, har 250 ansatte og omsetter for 500 mill. NOK. KIS gruppen er bl.a. distriktsrepresentant for DEMANOR AS med sitt omfattende produktprogram fra DEMAG, og servicepartner for BERGEN HYDRAULIC AS som representerer Palfinger marine kraner.
KIS ØST AS dekker det sentrale østlandsområdet med hovedkontoret i Drammen og avdelinger i Oslo og Toten. KIS ØST AS har per i dag 48 engasjerte medarbeidere som jobber med kraner og løfteutstyr i sitt dekningsområde.

Vi ser etter deg med fagbrev som eksempelvis elektriker-, automatiker-, mekaniker-, sveiser- eller platearbeider.
Du er serviceinnstilt, har evne til å jobbe systematisk og selvstendig, har gode samarbeidsegenskaper og god ordenssans. Du er utadvendt med god serviceinnstilling. Praktiker, strukturert, liker kundekontakt og har interesse for vårt arbeide.
Arbeidsoppgaver:
Arbeidet består i varierte og utfordrende oppdrag som; årskontroll, sertifisering, reparasjoner, oppgraderinger, ombygginger og service på ulike kraner, lifter, løfteredskap og masseforflytningsutstyr ute hos våre kunder.
Vi tilbyr:

  • Selvstendige og utfordrende oppgaver med muligheter til faglig og personlig utvikling i et positivt og markedsorientert miljø
  • Opplæring
  • Servicebil
  • Gode lønns og arbeidsbetingelser

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Daglig leder: Karstein Eirik Svartangen. Mobil: 48 09 00 00 – Adm.sekretær: Anne Arnesen Tlf: 32 20 94 40

Skriftlig søknad med CV sendes til:
karstein.svartangen@kis.no eller anne.arnesen@kis.no
Vær raskt ute, da søkere vurderes fortløpende.

Søknad merkes med: Krantekniker