LEDER IT- OG KVALITET

KIS gruppen er i dag etablert med verksteder og kontorer på 21 steder i Norge, og 5 steder i Nederland. Gruppen har 420 ansatte og omsetter for ca. 750 mill. NOK. KIS AS er konsernets administrasjonsselskap og ivaretar fellesfunksjoner, faglig ledelse og kompetanseutvikling. KIS gruppen i Norge representerer blant annet DEMANOR AS med sitt omfattende produktprogram fra DEMAG, og er autorisert servicepartner for BERGEN HYDRAULIC AS som representerer Palfinger marine kraner.

KIS AS søker en leder for konsernets IT- og Kvalitetsfunksjon. På kontoret i Asker ivaretas de fleste fellesfunksjoner i konsernet og IT- og Kvalitet er en viktig del av ansvaret. Stillingen vil være både operativ og strategisk og man vil være en sentral person i utviklingen i årene fremover.

Ansvarsområder:
– IT-administrasjon
– Budsjettansvar
– Kontaktpunkt mot eksterne driftspartnere og leverandører
– Intern IT-support
– Innkjøp av maskiner og programvare
– Overordnet ansvarlig for konsernets kvalitetssystemer
– Stillingen kan til en viss grad tilpasses og bli tillagt andre administrative ad hoc oppgaver

Kvalifikasjoner:
– Erfaring fra moderne IT-miljø
– Gjerne erfaring med kvalitetsarbeid og forbedringsprosjekter
– Høyskoleutdannelse innen IT. Relevant erfaring kan erstatte manglende formell utdannelse
– Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Vi ser etter en ansvarsbevisst og løsningsorientert medarbeider som setter pris på et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø. Vi ønsker en proaktiv og initiativrik holdning og en kollega som kan kommunisere med ansatte og kunder på alle nivåer. Arbeidsstedet er Asker, men det vil være aktuelt med noe reisevirksomhet til våre avdelingskontorer.
Vi tilbyr en faglig interessant stilling med gode utviklingsmuligheter konkurransedyktige lønns, pensjon og forsikringsordninger. KIS gruppen er et konsern i vekst og leverer gode økonomiske resultater.

Ytterligere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Lasse Jonassen på tlf. 913 04 023.