DEMANOR AS har agenturet for Demag-produktet og har bygd opp en unik kunnskap om utvikling og levering av løfte- og materialhåndteringsløsninger. DEMANOR og KIS gruppen er autoriserte partnere vedrørende salg, service og opplæring, og konstellasjon fremstår som markedsleder i det norske kranmarkedet.

KIS gruppen er sertifisert som sakkyndig virksomhet og sertifisert opplæringsvirksomhet iht. Forskrift om administrative ordninger nr. 1360, Best. nr. 706 av Norsk Sertifisering AS.

Norsk Kranpartner AS er et spesialisert engineering selskap med fokus på prosjektering og beregning av løfteinnretninger. Sammen tilbyr vi konsulentbistand ved nyinnkjøp, modernisering og problemløsning.

Gjennom vårt selskap Bergen Hydraulic AS leveres hydrauliske kraner og utstyr til fiskeri, oppdrett, offshore og skipsfart, fra Palfinger.

Certex er den ledende leverandøren av ståltau og løfteredskaper i Europa.

Tårnkraner leveres fra KRØLL CRANES A/S. KIS er autorisert servicepartner for KRØLL tårnkraner i Norge.

Havne-/verft- og containerkraner leveres fra Kocks Ardelt Kranbau GmbH. KIS er autorisert servicepartner for Kocks Ardelt Kranbau GmbH produkter i Norge.

Hydrauliske havne- og terminalkraner leveres fra Mantsinen Oy – Finland. KIS er autorisert servicepartner for Mantsinen produkter i Norge..