Stor kontrakt med Hydro

Stor kontrakt med Hydro

KIS NORD AS avd. Molde er godt i gang med arbeidet hos Hydro Aluminium Sunndalsøra, hvor de for et halvt års tid siden signerte en stor 6-årig kontrakt på sakkyndig kontroll.

– Kontrakten er en av de største i vår avdeling og mye måtte planlegges i forkant. Kundens behov ble nøye analysert, for å gi et best mulig tilbud både med hensyn til sikkerhet og service, sier avd. leder i KIS NORD AS avd. Molde, Ole Henry Farstad. Kontrakten krever et bredt spekter av kompetanse og hele seks ansatte fra KIS NORD AS er engasjert i løpet av året. Hydro Aluminium Sunndalsøra har over 200 løfteinnretninger og KIS-gutta utfører sakkyndig kontroll på travers-, portal- og mobil-kraner, gravemaskiner, hjullastere, trucker, taljebaner, kjettingtaljer, bommer og sugelosser.

– En viktig grunn til at vi valgte KIS, var at de har et bredt kompetansefelt slik at de kan utføre sakkyndig kontroll på alt utstyret vårt. Vi ønsket én samarbeidspartner å forholde oss til, forteller teknisk ansvarlig Jon Nisjaløkk fra Hydro Aluminium Sunndalsøra. Deres høye fokus på sikkerhet var også viktig for oss. I tillegg utfører de service og reparasjoner når det er behov for det.

– Jeg liker også KIS gruppens webløsning, KIS ServicePortal. Den er lett å finne frem i og gir oss full oversikt over løfteutstyret vårt, avslutter Jon Nisjaløkk.